Általános szabályok

A Szentendrei Horgász Egyesület az állami jegy online módon történő vásárlását biztosítja. Sorban állás nélkül, kényelmesen tudja intézni az állami jegy kiváltását.

Állami jegyet online módon rendszerünkben minden hazai illetőségű ifjúsági és felnőtt horgász vásárolhat, aki rendelkezett korábbi vagy előző évi állami jeggyel, horgászvizsgával, valamint horgász regisztrációval, azaz horgászkártyával. Az Egyesület a HORINFO rendszerben történt érvényes regisztrációt tekintik alapfeltételnek. Megvizsgálja a beérkezett állami jegy igényléseket, hogy megfelel-e a hatályos jogszabályokban – különösen a halgazdálkodásról és a hal védelméről szóló 2013. évi CII. törvényben, illetve a halgazdálkodás és a halvédelem egyes szabályainak megállapításáról szóló 133/2013. (XII. 29.) VM rendeletben előírt feltételeknek, szabályoknak.

A feltételek és szabályok megfelelése esetén áll módunkban kiállítani és postázni az állami horgászengedélyt. Állami jegy online vásárlása esetén a Szentendrei Horgász Egyesület tagjává kell válni.

Az előző évi fogási napló leadásához szükség van annak fizikai leadására vagy postai úton történő elküldésére az Egyesület címére (Szentendrei Horgász Egyesület 2000 Szentendre, Bercsényi u. 3.) a Rendeletben meghatározottak szerint, vagy ha már leadásra került másik helyen, a leadást igazoló tőszelvény vagy hivatalos igazolás eredetben történő megküldésére. Az állami jegy online igénylése során kérjük töltse fel rendszerünkbe a postai feladást igazoló szelvény elektronikus másolatát .jpg vagy .pdf formátumban. Az adatoknak jól láthatónak és egyértelműen azonosíthatónak kell lenni.

Banki átutalással történő fizetéskor az összeg beérkezését követően a HORINFO rendszerben megadott postázási címre kerül kiküldésre az állami engedély.

2013. évi CII. törvény a halgazdálkodásról és a hal védelméről

133/2013. (XII. 29.) VM rendelet a halgazdálkodás és a halvédelem egyes szabályainak megállapításáról

Adatkezelési tájékoztató

Az online igénylés során megadott adatokat Egyesületünk az Adatvédelmi Szabályzata alapján kezeli.