Állami és területi jegy igénylés

VÁSÁRLÓ ADATAI

Küldje el a Szentendrei Horgász Egyesület címére az előző évi fogási naplóját postai úton a \”133/2013. (XII. 29.) VM rendelet a halgazdálkodás és a halvédelem egyes szabályainak megállapításáról\” rendeletben meghatározottak szerint. Töltse fel a postai feladást igazoló szelvény elektronikus másolatát .jpg vagy .pdf formátumban, jól látható és egyértelműen azonosítható legyen rajta az adat.

A fogási napló leadását a leadási hely aláírásával hitelesített fogási napló utolsó oldala vagy leadási hely által kiállított leadási nyilatkozat igazolja. Töltse fel a postai feladást igazoló szelvény elektronikus másolatát .jpg vagy .pdf formátumban, jól látható és egyértelműen azonosítható legyen rajta az adat.

Amennyiben nem a listán szereplő helyen adta le a fogási naplót és nem rendelkezik kiállított leadási nyilatkozattal akkor jelölje meg a leadási helyszínt.

Az elektronikus másolat *PNG; *JPG vagy *PDF formátumban kerüljön feltöltésre, jól láthatóak és egyértelműen azonosíthatóak legyenek rajta az adatok információk. Amennyiben a feltöltés nem feldolgozható ügyintézőink által, online állami jegy igényét nem áll módunkban végrehajtani.

Dunai területi jegy* – 2020. évtől az Ifi és a 65. éven felüli horgászok kedvezményes jegy vásárlása esetén 1 horgászfelszereléssel horgászhatnak, és egy nap 2 db méret és darabszám korlátozással védett halat foghatnak . Évente kifogható darabszám továbbra is 50 db.

reCAPTCHA is required.